Keresés ebben a blogban

2012. jan. 2.

Családja biztonsága olcsóbban mind gondolná

Egy olyan világban élünk, ahol sajnos az ember még  a saját lakásában sincs biztonságban, de vajon mit is jelent a biztonság? A lakásriasztó hallatán, az emberek többségének egyből a betörés jut eszébe, ami normális dolog, viszont a betörő csak a tulajdonunkat veszi el, de mi történik ha életveszélybe kerülünk? A tűz, és a szénmonoxid is a lakás riasztóhoz kötődik, és mégis sokan nem veszik tudomásul, hogy ez mennyire fontos.

Először arra térnék ki, hogy főleg most az ünnepek alatt, és után nagyon sokszor látjuk a híradóban, és olvassuk az újságokban, hogy a tűzoltók hányszor kell beavatkozzanak, a felgyúlt karácsonyfák miatt. Ez nem tartozik a lakás biztonsághoz? Szerintem igen.. és el kerülhető lehetett volna? Igen! Egy riasztó rendszerhez kapcsolt füstérzékelő, jelzi a távfelügyeleti szolgáltatónál, ha gond van, ők meg továbbítják az üzenetet a tűzoltóknak, akik perceken belül helyszínen vannak, még mielőtt nagyobb kárt tenne a tűz, így akkor is biztonságban tudhatjuk ingatlanunkat, hogyha nem tartózkodunk otthon.

Ha már beszéltem a tűzről beszéljünk a füstről is, és legfőképp a szén-monoxidról. Egy szén-monoxid érzékelő akár az életünket is megmentheti, mégis a legtöbb lakásból hiányzik. Lehet azért mert nem törődnek az emberek, vagy lehet  drágának gondolják ezt a rendszert. Nem tudom mi az oka, viszont eltudom azt mondani, hogy ne legyünk lusták és hanyagok, ha a saját vagy a családunk biztonságáról van szó.

Egy olyan világot élünk, amikor minden csak egy karnyújtásnyira van, ezért 2 klikkel már meg is tudhatja, hogy menyibe kerül a családja biztonsága. Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem most lehetővé teszi önnek, hogy minimális erőfeszítésért biztonságos lakást biztosítson a szeretteinek, egyebet nem kell tennie, csak ráklikkeljen erre a linkre, és már meg is tudja mennyibe kerül egy megbizható lakásriasztó

                                                                                                                                   Korodi László